12:06過到泥諗住拎左位先,外面冇人排隊,入面仲有10個位,朋友轉個彎就到,點知侍應堅持要我係出面等到朋友到先可以入座入到泥地方好狹窄,每人一張圓形摺櫈,朋友正放緊野入個袋準備坐好,侍應「提示」佢要坐低為止,仲係隔離等到佢坐低服務方面係零分🥚哦,原來唔收服務費,唔怪得唔會有服務,但認真慘過食澳牛,哥哥仔唔會甘惡。香茅茶好恐怖,似肥皂水咖啡冇特別,明明加左煉奶應該要特別香同甜,可惜冇。金杯優點係個杯真係炸得好薄脆,溫度唔凍唔熱,醬汁甜甜酸酸既,入面有好多紅蘿蔔粒粒,上面有蝦同紅椒等。叻沙有椰香味,少辣,唔夠熱。蝦太老同冇蝦味。最好味係隻蛋同豆卜,蛋既生熟度剛好,豆卜最吸味多士烘得好薄脆,但d kaya太稀又唔夠甜。總括而言,食物賣相唔錯,味道合格,服務同環境要扣分,價錢與質素唔成正比如果你鍾意我今次既分享,請你馬上立即宜家就俾個♥️同關注我😬按我個頭像然後按「關注」🙇🏻‍♀️
服務方面係零分🥚

香茅茶好恐怖,似肥皂水

咖啡冇特別,明明加左煉奶應該要特別香同甜,可惜冇。
咖啡(煉奶)&斑蘭香茅茶

金杯

金杯

叻沙

多士烘得好薄脆,但d kaya太稀又唔夠甜。
Kaya  toast

按我個頭像然後按「關注」🙇🏻‍♀️