2022-12-29 90 瀏覽
平時好少去酒吧, 因為自己唔飲酒, 又好似冇咩食咁, 不過今次朋友就帶左我去酒吧食野,  原來有D酒吧除左飲酒都仲有幾多野食我同朋友叫左一個拼盤同一個pizza, 因為見隔尼檯個pizza都幾大個, 所以就唔敢叫太多野拼盤有炸魚手指,  芝士條, 炸雞, 魷魚, 薯條芝士條外脆內軟, 入面全部都係cheese, 不過唔會好膩, 而且食落都幾香, 食完想另外再叫;比起炸魚手指我鍾意食芝士條多D, 炸魚手指入面係蓉, 口感同味道芝士條比較優秀 ;炸雞唔會好鞋, 不過皮就少脆, ;魷魚同薯條, 同平時出面食果D唔太大差別, 普普通通火箭菜巴馬火腿番茄水牛芝士pizzapizza一開6大塊, 兩個人食都差D食唔晒, 雖然有cheese, 但食落唔會好膩, cheese味唔算太重,  parma ham本身已經帶鹹, 所以pizza個味會濃D, 成個pizza每樣材料都好足好認真, 幾豐富嫁, 份量絕不吝嗇

拼盤
有炸魚手指,  芝士條, 炸雞, 魷魚, 薯條
炸雞唔會好鞋, 不過皮就少脆, ;
魷魚同薯條, 同平時出面食果D唔太大差別, 普普通通

火箭菜巴馬火腿番茄水牛芝士pizza