2019-11-23 742 瀏覽
今日去屯門試新野.間舖唔係好多張枱得5-6張枱左右,但因為早去所以唔使等咁滯.入到去見到第二個套餐半價,所以就叫左2個套餐,再叫左d小食.套餐有白飯,味噌湯同埋野飲.1. 封門柳係店員推薦食既,佢話一隻牛得一條咁講,所以就叫左呢個set.個樣都ok ge..不過最意想不到既係佢濃肉香,又唔肥!如果唔想食咁肥既人呢個都幾好食!2. 鐵板和牛,呢個可能我最欣賞,因為我喜歡食油香既牛,小店黎講我覺得都幾唔錯!但係睇返d相就感覺個碟唔係塊塊都咁靚!但食個時都係覺得幾好食.本來想再追加,但係我地仲叫左其他小食,怕食唔曬,所以就打消呢個念頭。小食叫左清酒蜆,炒雜菜,芝士玉子燒.清酒蜆我覺得都幾好食,蜆食落口係甜甜地無沙,咁我都覺得唔錯!其實個2樣就無咩特別,一般水平.芝士玉子反而無咩芝士味,但整體CP值幾高!下次都再幫襯.
套餐有白飯,味噌湯同埋野飲.
封門柳

板燒和牛

小食叫左清酒蜆,炒雜菜,芝士玉子燒.
清洒煮蜆
炒雜菜