餐廳: 良記餐廳(老鳳冰室)
資訊:

2018-09-02 482 瀏覽
今日去咗深水埗老鳳茶餐廳食下午茶,點咗泰式蝦多士,多士烘到外脆內軟,配埋個醬汁同沙律,雖然蝦味吾算好濃,但絕對值得推介佢地仲有勁多款芝士撈麵,我地叫咗豬頸肉芝撈,味道不錯,但記得要趁熱食,否則芝士變“傑”, 如果芝士味再濃啲就仲好。仲有個肉夾模肉餡飽滿,如果唔食得辣既要小心唔好食左嗰幾粒辣椒仔。最尾老鳳多士,在多士面放上碎青椒、好似阿媽煮嘅多士,有啲似面包店嗰隻中式pizza咁。同埋個波波奶茶係凍奶茶加奶茶冰,茶味越飲越濃,一定要試!!不得不提個裝修好特别,似八九十年代咁,員工仲好親切添
今日去咗深水埗老鳳茶餐廳食下午茶,點咗泰式蝦多士,

同埋個波波奶茶係凍奶茶加奶茶冰,茶味越飲越濃,一定要試!!

不得不提個裝修好特别,似八九十年代咁,員工仲好親切添
波波奶茶
老鳳多士