2020-05-22 279 瀏覽
呢度充滿復古英倫風格❤️環境加埋音樂的確好吸引 亦都啱中意打卡既人🙆🏻‍♀️🐷揀既意大利飯 食第一啖已經😋好濃郁番茄味 海鮮夠足料冇雪味 飯煮得啱啱好 口感一流而且做到拉絲效果👍🏿誠意推介Seafood Risotto好好食啊🤪-🐮揀左漢堡包 一上檯見到D芝士炸到開花咁幾靚 漢堡用咗提子麥包做面幾特別!食落口鹹鹹甜甜咁幾得意 漢堡扒半熟 唔會過老有肉汁 但肉味唔重 可能芝士重手基本上食落去鹹味多啲!薯條有粗有幼 可以試到兩種唔同嘅口感 沙侓選用黑醋 食落口清新!-甜品揀佢招牌Tiramisu採用冬甩既造型!由於佢另外會加Espresso 所以咖啡味係極重!咖啡食落口有回甘既味道 佢既Tiramisu用蛋糕做底唔係用手指餅 不過佢雪得較硬身 冰既感覺 口感唔似食蛋糕!-兩款主菜都比較膩口🐷就叫左杯Apple & Rose Tea飲 陣陣既花香味唔太甜 清新既感覺!整體食物質素認為中上👍🏿價錢以地段黎講都合理!
誠意推介Seafood Risotto好好食啊🤪
整體食物質素認為中上👍🏿價錢以地段黎講都合理!
Seafood Risotto
Oldish Four Cheese Beef Burger
Oldish Tiramisu
Apple & Rose Tea