2020-10-13 48 瀏覽
🍔“不良牛餐” 經典安格斯芝士漢堡食漢堡包當然要試埋最classic嘅cheeseburger啦, 咁先試到廚師嘅手勢有幾咁與眾不同😆 漢堡扒原材料同樣用安格斯牛肉, 但以傳統嘅免治方式製成, 有接近1cm咁厚, 睇得出廚師相當有誠意❤️ 漢堡扒煎完都仍然鎖得住肉汁, 牛肉味依然濃郁, 配上特製醬汁, 同上次介紹嘅西冷漢堡一樣十分juicy😍 再配埋經典餡料, 芝士生菜酸瓜洋蔥蕃茄, juicy得嚟又fresh, 可稱得上係高質嘅cheeseburger👍❀🍟芝士薯條食漢堡包點少得佢嘅最佳搭檔-熱辣辣嘅炸薯條呢? 加埋creamy嘅芝士醬, 真係夠哂邪惡🤤 驚喜嘅位係呢隻芝士醬唔鹹唔算濃郁, 係淡淡嘅芝士味, 個人覺得加埋薯條就啱啱好👍亦可能因為咁, 即使食哂成份芝士薯條都唔會好膩/好濟😆 但如果鍾意食開濃味芝士嘅朋友就可能會覺得淡得濟, 呢點要留意哦😝❀🍹士多啤梨雪糕奶昔壓軸出場就係呢杯ice cream milkshake!! 唔係講笑, 小妹超級鍾意呢杯milkshake, 因為佢真係用movenpick雪糕打出嚟, 真材實料, 仲會飲到雪糕入面嘅士多啤梨果肉, 而且夠哂大杯, 真
🍔“不良牛餐” 經典安格斯芝士漢堡

🍟芝士薯條

🍹士多啤梨雪糕奶昔
壓軸出場就係呢杯ice cream milkshake!! 唔係講笑, 小妹超級鍾意呢杯milkshake, 因為佢真係用movenpick雪糕打出嚟, 真材實料, 仲會飲到雪糕入面嘅士多啤梨果肉, 而且夠哂大杯, 真係加錢都一試!!😍 另外仲有雲尼拿同朱古力口味揀, 都係用movenpick雪糕㗎, 鍾意飲milkshake嘅朋友唔好錯過🤩

特別介紹返飲品方面除咗汽水同milkshake外, 仲可以揀本地手工啤酒chill下🍻 幫襯套餐加$28有罐裝, 或者加$48仲有draught beer添㗎😋 一間小小嘅餐廳由主食到小食, 甚至飲品都做得相當出色, 食得出店主嘅用心❤️
芝士薯條
2020-09-11