2019-07-05 152 瀏覽
難得放假,梗係要去chill下🤘🏻上環不嬲多jeng cafe,今次終於試到呢間復古cafe🤤成間cafe ge環境都好有feel,影相落翻個vintage filter,更加有懷舊英式風味🇬🇧 先上左個牛油果toast🥑d牛油果好淋同creamy,多士夠曬鬆脆🤤滴幾滴檸檬汁落去更加好味🍋呢個我會比滿分💯意大利菠菜雲吞都符合曬我ge期望值🤗個汁同雲吞都幾夾,加埋d松子更加有嚼口😝叫左個lunch set,蘑菇湯好香好足料😌rib好入味,鹹鹹地,配d沙律菜就5會太滯👍🏻跟餐加左杯蘋果玫瑰花茶,淡淡ge玫瑰味好清香🌹feel到d野食全部都係用心製作,真心高質😇

Avocado Toast
Apple Rose Tea
2019-05-23
$221.5 (午餐)
用餐優惠
試食活動