2023-12-04 1459 瀏覽
係新紀元開左間Fusion 餐廳,餐廳有好大塊落地玻璃, 自然光透入黎好舒服 ☺️ 裝修都好雅致, 空間感十足 坐滿都唔會嘈。 Lunch 黎食要早少少 , 因為1 點幾就好多人湧入黎食🤩爆炒麻辣西班牙黑毛豬配金華火腿上海菜飯HKD 108 見呢個餐好多正評所以點左, 果然冇令我失望! 黑毛豬好軟淋 ❣️唔會係啲乾柴叉燒 , 麻辣味點到即止唔會太咸/辣。 菜飯上到黎以為好濕,但原來應該係油光黎😆 菜絲都有爽感~ 配佢個辣菜脯醬好惹味! 侍應好nice 見我食哂個醬仲添左碗比我😋 意式煙肉🥓蘑菇意大利雲吞 HKD118 呢個係當日精選 ~ 雲吞生熟程度岩岩好, 煙肉係Pancetta帶有咸香,唔係煎到好乾既Bacon 。 如果多汁啲會好食啲~ Set lunch 價錢包湯, 蘑菇湯質地比較稀,但都食到有菇碎同好香菇味~ 好有誠意既菜式,下次仲好想試埋佢啲小食 😋
爆炒麻辣西班牙黑毛豬配金華火腿上海菜飯

爆炒麻辣西班牙黑毛豬配金華火腿上海菜飯HKD 108
意式煙肉蘑菇意大利雲吞

意式煙肉🥓蘑菇意大利雲吞 HKD118
蘑菇湯

好有誠意既菜式,下次仲好想試埋佢啲小食 😋
爆炒麻辣西班牙黑毛豬配金華火腿上海菜飯
意式煙肉蘑菇意大利雲吞