2023-11-30 202 瀏覽
終於去咗bookmark咗好耐但一直未去既餐廳~🕰 整個餐廳既擺設同裝修都好有懷舊復古feel,好有去咗歐洲嘅感覺呀!Black Truffle Eggs Benedict 係黑松露加煙三文魚配搭牛油果toast ! 🍞 麵包食落係脆既加埋牛油果成個口感好清新🥑加埋三文魚同蛋喺上面令到每一啖食落都好豐富!個蛋仲要係流心既🍳配菜仲有厚身既薯條🍟同埋沙律🥗Oldish Tiramisu 🌟 最特別既就係呢個甜品! 唔同普通嘅Tiramisu ,佢有一細杯既Espresso☕️係旁邊,大家可以因應自己口味而加咖啡份量 🍰 而蛋糕本身比較凍同結實,口感有啲似雪糕,但加埋杯espresso之後會溶化咗少少而且令到食落既每一口都會散發住咖啡嘅香氣呀~.😋係環境好靚同食物都好食既一間餐廳,期待下次再去過!
終於去咗bookmark咗好耐但一直未去既餐廳~

Black Truffle Eggs Benedict
係黑松露加煙三文魚配搭牛油果toast !

Oldish Tiramisu
🌟 最特別既就係呢個甜品!
😋係環境好靚同食物都好食既一間餐廳,期待下次再去過!