ʏᴏ 每次嚟上環的感覺都很好今次選餐廳很隨心 見到個ᴛɪʀᴀᴍɪsᴜ有少少特別 ᴍᴇɴᴜ都有岩食 直接ᴡᴀʟᴋ ɪɴ · ┈┈┈┈┈┈ · ꕥ · ┈┈┈┈┈┈ · ✿ 𝐁𝐥𝐚𝐜𝐤 𝐓𝐫𝐮𝐟𝐟𝐥𝐞 𝐄𝐠𝐠 𝐁𝐞𝐧𝐞𝐝𝐢𝐜𝐭 $𝟏𝟒𝟖:薯條炸得好好食!黑松露味加分😝ᴛᴏᴀsᴛ都係外脆內軟 因為想等上齊先食影咗好一陣子 個蛋仲係流心的! ✿ 𝐓𝐡𝐚𝐢 𝐓𝐨𝐦 𝐘𝐮𝐦 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐞 𝐒𝐞𝐚𝐟𝐨𝐨𝐝 𝐒𝐩𝐚𝐠𝐡𝐞𝐭𝐭𝐢 $𝟏𝟔𝟖:自家製的醬汁一級棒💯海鮮配料都很豐富!有蝦 魷魚 青口 蜆 ᴅᴇᴄᴇɴᴛ🦑🦐 ✿ 𝐎𝐥𝐝𝐢𝐬𝐡 𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮 $𝟕𝟖:冬甩🍩的提拉米蘇又成功招攬到我了 對ᴛɪʀᴀᴍɪsᴜ果然抗拒不了👉🏻👈🏻咖啡可以比客人自己淋上去 入口即融 一小舊食完都不會膩 ✿ 𝐊𝐢𝐰𝐢 🥝 𝐉𝐮𝐢𝐜𝐞 $𝟒𝟐:鮮榨的奇異果 坊間好少有 跟男友二話不說每人一杯 · ┈┈┈┈┈┈ · ꕥ · ┈┈┈┈┈┈ · 週日ᴡᴀʟᴋ ɪɴ食ʟᴜɴᴄʜ餐廳有2層 男友好有要求唔想坐1/ғ 覺得焗促同氛圍無地下咁好 轉咗坐窗口ʙᴀʀ枱位 店長見枱太高 之後ᴏғғᴇʀ我哋轉枱 好好👐🏻嘢食方面很高質👍🏻人均💲25
ʏᴏ 每次嚟上環的感覺都很好

人均💲250

• Oldish Tiramisu
  • Kiwi  Juice
  • 𝐁𝐥𝐚𝐜𝐤 𝐓𝐫𝐮𝐟𝐟𝐥𝐞 𝐄𝐠𝐠 𝐁𝐞𝐧𝐞𝐝𝐢𝐜𝐭
  • 𝐓𝐡𝐚𝐢 𝐓𝐨𝐦 𝐘𝐮𝐦 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐞 𝐒𝐞𝐚𝐟𝐨𝐨𝐝 𝐒𝐩𝐚𝐠𝐡𝐞𝐭𝐭𝐢