1K
上環人氣英倫復古風✨CAFE 《Oldish》我bookmark 咗好耐架勒🤭必食餐廳嘅Tiramisu ,佢嘅造型係可愛ᴅᴏɴᴜᴛ夠晒特別😍吸睛又好味🤤ღ Apple Vinaigrette Chicken Salad $168沙律菜新鮮爽脆,加上雞胸肉同蘋果片,再加埋蘋果醋,味道酸甜香口又輕盈,食落開胃又健康😋ღ Oldish All Day Breakfast $158有選擇困難症嘅朋友,揀ADB就啱晒勒🤭呢個ADB 好豐富呀😀有脆脆牛角包🥐、香脆薯餅、炒蛋、香腸、煙肉🥓、煙三文魚、蘑菇、蕃茄同焗豆ღ Oldish Tiramisu $88ᴅᴏɴᴜᴛ造型嘅Tiramisu ,表面鋪滿可可粉,食落似雪糕,淋上微熱嘅espresso,一冷一暖嘅口感,令人一試難忘!ღ Apple Crumble $88帶有肉桂味嘅蘋果肉中搭配脆脆嘅合桃碎碎,再加上面頭嘅雪糕,一次過品嚐甜中帶酸、軟中帶脆、温熱中帶點冰凍嘅多重口感
上環人氣英倫復古風✨CAFE 《Oldish》

我bookmark 咗好耐架勒🤭

有選擇困難症嘅朋友,揀ADB就啱晒勒🤭

ღ Oldish Tiramisu $88

ღ Apple Crumble $88