今日有啲公事要嚟到上水廣場。同事做完工作後就要搵食食埋個午餐先。平時比較少嚟上水廣場,發現原來頂層都好多選擇喎。有燒肉,越南菜,西餐廳,冰室,仲有All day Breakfast。🤩🤩最後我揀咗食All Day Breakfast。店面較細但走悠閑chill style。感覺會坐得幾舒服。店外面有甜品櫃、幾吸引。再睇埋個餐牌,簡直驚訝。因為以ADB嚟講,佢啲價錢相對係性價比高。😍All Day Breakfast ( $98,包5款材料,可再自選5款材料)$98有10樣食物簡直係痴線地抵食。👍🤩🤩除了有本身包括的的沙律蕃茄火腿蛋茄汁焗豆,我仲揀咗:沙律菜,薯餅,炒蛋,黑毛豬,牛角包。真係好豐富!🤤🤤我揀嘅嗰5款我都覺得幾好食,尤其係個炒蛋。味道唔錯同埋份量好大份足料!👍我同同事share食好夠。身旁嘅同事叫咗個All Day特色甜品拼盤,包括法式焦糖燉蛋X 2,窩夫配蜜糖,雙球雪糕 $98。賣相唔錯,份量亦好大份。🤩😂 窩蛋同焦糖燉蛋都做得好食。尤其係個燉蛋,賣相都好靚又好食。😍😍飲品揀咗:凍培茶牛奶,熱Latte推介培茶牛奶,特別啲同埋幾好飲。總結嚟講,呢間好驚艷到我,尤其食物質

$98有10樣食物簡直係痴線地抵食。👍🤩🤩

賣相唔錯,份量亦好大份。🤩😂

飲品揀咗:凍培茶牛奶,熱Latte
推介培茶牛奶,特別啲同埋幾好飲。

總結嚟講,呢間好驚艷到我,尤其食物質素和咁性價比高嘅價錢。值得encore呀。