作為每個月都會食一次燒賣嘅食家,當然知道呢間紅磡嘅hidden table 喇!店鋪主打新派fusion燒賣,口味相當吸引,呢度嘅燒賣粒粒皮簿飽滿,價錢唔算平但值得一試。我嘅至愛就係呢個🤍《奶油麻辣魚肉燒賣》 麻辣味出眾,而奶油剛好中和咗佢嘅麻辣,食落辣得唔辛苦,而係越食越開胃。同場仲叫咗🤍《秘製豬肉燒賣》 ,食得出秘製醬係麻醬底 ,燒賣灑上避風塘蒜粒,出奇地夾,鍾意濃味嘅要試。🤍《泰式干蒸牛肉燒賣》既泰式即係用咗甜酸醬,而牛肉本身比魚肉更彈牙,係另一番滋味。最後仲叫咗🤍《麻辣避風塘魷魚圈》 ,呢個用咗蒜、蔥加上秘制辣椒粉炸成, 等候需時,但就可以食到新鮮炸起、惹味嘅魷魚圈。食到口渴,叫咗《有汽香水檸檬鐵觀音》,我超級超級鍾意🤍🤍🤍,希望原箱買埋返屋企嘅程度,少甜、解渴、爽、香。