2024-04-30 6 瀏覽
前排經過呢間餐廳,外表好似一間快餐咁,又見唔係太肚餓就入咗去試吓。睇完個menu,當然要嗌餐廳嘅招牌菜:三文治🥪🥪蝦兵蟹將鐵板三文治第一次食咁厚嘅三文治,入邊有軟殼蟹、蝦餅同木瓜沙律,每一啖都好多料非常滿足。🥪歐陸監獄鐵板三文治聽個名都知呢個三文治好猛,入邊有卡邦尼通心粉、肉丸、荷包蛋同薯餅。呢個真心推介,真係好特別,第一次食三文治入邊有通心粉同埋個肉丸超級好味,正過Ik** 🤫🍟: 呢個好似shake shake 薯條咁,紫菜味係永遠唔會輸嘅。如果唔鍾意食鹹嘢,可以嗌士多啤梨吉士忌廉法式土司,唔係太甜。同埋如果唔想飲汽水嗰啲可以嗌咖啡。我嗌咗伯爵茶鮮奶咖啡,味道還可以,如果伯爵茶味道濃d 會更佳‼️

🥪蝦兵蟹將鐵板三文治

🥪歐陸監獄鐵板三文治