2019-10-20 364 瀏覽
有時都會想唔睇其他人既評分去試下唔同既新餐廳😝Zeng係銅鑼灣V point上面、個View好靚,野食亦都係我最愛既生勾勾所以就衝左去食😍😍呢到好適合三五知己既飯局、食下小食飲下cocktails,感覺好自在🙈我地今晚都叫左幾多野食下..冷盤揀左龍蝦刺身同和牛他他,龍蝦刺身好Fresh,肉質亦都彈牙。而我更鍾意佢既和牛他他,就算我一向唔鍾意食生牛肉都覺得好味😂而佢既蛋黃醬亦都為佢加左唔少分月,好Match.之後叫左兩隻焗蠔,焗得岩岩好,無腥味而且creamy,佢仲好細心咁切開左一半個蠔,方便食。到左main course我地就Share左Sliced ribeye steak, 蟹肉丼同埋黑松露牛河,三樣野既份量都唔少😂先講個Ribeye, 煮大概七成熟, 有少少內軟外脆既感覺👍🏻然後蟹肉丼蟹肉都唔少,另外上面仲有少少蟹膏蟹籽,味道幾好💞最後仲加左個黑松露牛河,佢係面前即時削d黑松露既~感覺好高級🥰🥰不過松露味就略為淡

龍蝦刺身
和牛他他

西洋焗蠔

Sliced Ribeye Steak
蟹肉丼

然後蟹肉丼蟹肉都唔少,另外上面仲有少少蟹膏蟹籽,味道幾好💞
黑松露牛河

Mr.  Woman