唔起眼但有驚喜嘅Burger店呢間小店位於上環文咸東街,如果唔專登揾平時經過都唔會留意到而且都幾細間位唔多,不過勝在因為唔起眼嘅關係,就算係晚飯時間人流亦都唔算多不良牛餐($98)呢個其實係經典安格斯芝士漢堡,佢塊肉睇落已經好厚好足料,食落牛肉味濃而且肉質好軟好嫩好juicy,面包有烘過食落好鬆軟好香牛油味,漢堡入面仲有半溶芝士、番茄、酸瓜,生菜,食落都好有層次感,超級多醬汁同肉汁,搞到我一路食啲汁到周圍都係佢個set仲包括罐裝飲品同芝士薯條/薯角/雞翼,我哋就揀左芝士薯條,薯條係條粗身,如果趁熱食嘅話都好香脆,不過凍左嘅話就會稔少少同埋個芝士醬就偏稀身,而且芝士味都唔太重,下次會試吓其他小食黑松露野菌手工闊條麵🍝雖然呢間店主打burger,但佢個闊條麵食落好有驚喜首先個黑松露味聞落去已經好香,食落亦都好重黑松露味,可見佢都真係好足料而且個闊條麵係手工製,食粒蛋香味好重好有咬口,面頭亦都灑上左芝士,完全符合我嘅口味
唔起眼但有驚喜嘅Burger店
呢間小店位於上環文咸東街,如果唔專登揾平時經過都唔會留意到

不良牛餐($98)
超級多醬汁同肉汁,搞到我一路食啲汁到周圍都係
如果趁熱食嘅話都好香脆,不過凍左嘅話就會稔少少

黑松露野菌手工闊條麵🍝
雖然呢間店主打burger,但佢個闊條麵食落好有驚喜
2020-10-06