晏畫黎左呢度食放題! 好!失!望!簡直要用10個黎形容款式/食物:燒既食物比較多, 都幾新鮮! 但熟食真係好少, 炸物好硬, 如果唔係好*好*炸物的話, 大可唔試! sushi 既選擇又係好好好少!!不多過10款。有d 妟畫無得叫既, menu又有得俾你選擇, 之後同先你講話無! 其實本身menu 已經起碼有10款野係話無曬, 選擇少之又少! 野飲, 約10款罐裝汽水或茶! 如果你想好似其他放題咁應有盡有既, 呢度?no! 最係全場得幾枱客, 但每次入單後都起碼等15分鐘! 唔追都唔黎!! 放題時間有限, 燒都要時間架? 環境: 環境就咁睇係好ok ge.有卡座。好似好舒服咁。但問題係當你開爐燒野就好熱好熱!! 其實我坐個邊計埋我個枱在內, 10枱先有2枱燒野, 但已經好熱! 一路出汗一路食! 感覺有如野外bbq!! 問經理話佢已經開左冷氣! 對面枱個女仕無燒野, 散食午餐, 都熱到1路用手撥涼! 服務: 你搵佢既時候, 永遠都搵唔到! 個個都要自己走出去搵人問野追單! 我食左個半鐘, 已經走左出去最少4次! 最後咁埋單", 竟然又計錯數! 計少左長者優惠! 職員話忘記左計! 好彩自己
晏畫黎左呢度食放題! 好!失!望!
簡直要用10個
黎形容

款式/食物:

最後
好彩自己計1計! 大家都要小心!!
因為佢張單只有1個lum sum數, 基本上除非你數底好, 唔係有好幾個人黎食, 就咁1個大數唔花時間睇睇都唔知有無收錯!!

總括黎講, 平心而論,價錢款式唔多, 但食物質素都叫ok 。

但係出曬汗咁食, 不停追單, 不停等 (最少15分鐘) 又漏單, 我真係食過第2間!!
燒蠔