餐廳: 雲桂香米線專門店
資訊:

2023-01-26 878 瀏覽
初三要搵食🫢唔算多選擇下午4點左右去到雲桂香要等一等先有位新年期間收加一🙇🏼‍♂️🙇🏼‍♂️重慶麻酸辣小辣水晶粉配雞絲&豬扒$56,湯都夠辣唔算好酸,配料都算多,雞絲份量都多但肉質麻麻地,好老,豬扒都係麻麻地,食米線豬扒真係唔可以亂叫,真係冇幾多間係得既,唔厚,好乾身,唔掂🙇🏼‍♂️🙇🏼‍♂️港式米線中辣配紫菜&墨魚頭$53,中辣唔算好辣,個湯食食下有另一間大品牌既感覺🫢🫢好飲唔錯。紫菜算少,冇乜特別🤷🏻‍♂️墨魚頭都算多,又有墨魚鬚,有口感都幾正👍🏻總結:一般既米線,醫肚就算。冇要求就得。
初三要搵食🫢唔算多選擇
下午4點左右去到雲桂香要等一等先有位

新年期間收加一🙇🏼‍♂️🙇🏼‍♂️

總結:一般既米線,醫肚就算。冇要求就得。
2023-01-24