英國風既中菜🇬🇧x🇨🇳食物有風味特色之餘😋環境都一流👍🏻不論室外定室內既環境及裝潢都各具特色😆但同時有中式及英式風格融合嘅感覺🤩而且服務非常周到貼心💕侍應都好親切友善😍🫶🏻非常滿意既用餐體驗😚🥰🫰🏻🥄Nourishing Chinese Soup 中式炖湯真材實料,有花膠同瘦肉,味道鮮味香濃,飲完感覺滋潤,開胃兼助消化,值得一試🍖Barbecued Honey Pork Ribs 蜜汁排骨 (4pcs 件)每件排骨都大大舊兼充滿蜜汁,蜜汁濃郁香口,食落外面酥脆,內裡熱辣辣仲要淡淡肉,內裡肉汁依然保留,夾埋密汁一併食非常滋味🦐Kung SUPER-POW Prawns 宮保蝦球有四大件蝦球,每件都大大隻蝦,咬落外皮薄脆,蝦肉爽口彈牙,醬汁由紅椒、青椒、辣椒製作而成,味道似泰式辣醬,甜甜辣辣,配埋蝦球食都幾夾,非常惹味🍲Special Crispy Noodles w/everything 集會脆麵由鮮魷、雞肉、燒腩肉、蝦仁、青菜集會而成,麵底非油炸,非常健康,而且做到香脆而不硬,集會既餸菜充滿醬汁,夾埋脆麵一齊食唔怕乾爭爭,味道可口,食完亦唔覺好滯🍹Calamansi SeltzerFr

🥄Nourishing Chinese Soup

🍖Barbecued Honey Pork Ribs
蜜汁排骨 (4pcs 件)

🦐Kung SUPER-POW Prawns

🍹Calamansi Seltzer
Fresh Calamansi | Calamansi Juice | Soda
酸味味得黎幾fresh,無額外加糖水,原汁原味,好香酸柑味,食野前飲夠開胃,食完野再飲有消滯解膩既感覺

🍸Pomegranate Fizz
Fresh Pomegranate | Cream Soda | Lime |Soda
酸甜可口,有青檸汁既調配下唔會太甜,飲落帶有陣陣石榴味,又夾雜點忌廉梳打既獨有香甜,味道配搭得幾得意
蜜汁排骨
蜜汁排骨