餐廳: Dazzling Cafe (The ONE)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2022-10-16 243 瀏覽
本來一團人有大有細,上網見到間餐廳好靚,想影啲靚相留念,去到都好開心,去到的時候11:45但餐廳開門時間是12點,所以在門口等咗一陣見到有個reception出嚟問我哋幾多位就話俾佢聽10個跟住就分兩枱.但因為有三個末到咁梗係問佢係咪而家開始計時因為佢哋餐廳只係可以食45分鐘,佢就話係於是乎我哋就話等齊人先入,但佢態度非常不有善我哋唔可以留張枱俾你我哋就話冇所謂,我哋就排隊啦等齊人之後我們坐低立刻叫嘢食叫咗一個套餐但是嗰兩杯嘢飲現在未有我們就問咁係咪可以喺餐牌裏面揀兩杯.他說是的不過要另外俾錢.咁餐包我兩嘢飲你係咪扣翻錢佢話唔係一路之下我哋就話咁我哋等啦,佢話杯嘢飲要一點先有我哋就照等佢仲話你張枱成45分鐘咁我哋攞走囉咁都冇問題另外一張枱叫咗個侍應10分鐘都冇人嚟侍應企喺入面傾偈。之後我哋就點咗嘢食但是你的態度真係非常惡劣。叫嘢食黑我哋面食咗45分鐘,$1800買單。唔怪得知食咗咁耐間餐廳,坐唔到一半人.。仲懶巴閉咁喎,食物只是愛你影相啱啱合格,但服務態度令我唔會再去下次.
  • 明太子意大利麵