2019-07-30 3931 瀏覽
見滙豐卡有優惠,一行三人去試下新野,心抱住「唔荒好得去邊」既心態,又見咁多人寫呢間餐廳唔好食,一上到去,見到個場咁細既,心知不妙,算喇!六折wo,仲想點!點知原來有驚喜喔!食物算係應有盡有!你諗到既,餐廳都有提供,款式唔多,但岀奇地好食,呢d係咪叫做貴精不貴多,有一個主菜選擇,聽服務員講,叫左先,之後可以慢慢享受我既晚餐,我見好多人都點牛柳,而我就點左香煎大蝦,之後就慢慢享受我既dinner,即開生蠔細細隻,但有鮮味!沙律既好,個人會比較鐘意頭盤仔,細細碟,幾精緻,幾好味,可以食到唔同既食物,熱食都有十幾款,唔錯,以為得個主菜,無熱食,原來有嫁wo,呢d咪叫驚喜囉!大蝦係新鮮,唔係「霉」左個隻,正!睇得出餐廳係用心製作,唔係hea你個種!又唔係好似人家咁講到咁,心諗「果然唔親身黎試下,你係唔知真伏定假伏!好彩自己無揀錯,食到間好既!」甜品好精緻,好味,有不同種類既蛋糕,細細件咁,至啱我呢種怕甜又口痕既女仔!食到一半到,因為我地係用滙豐卡優惠,所以有個雪耳花膠糖水,好味,唔會太甜,值得一提既係,食到咁上下,服務員會問下我地既意見,話睇下有咩需要改善wo,唔錯,有service,服務員都幾
甜品好精緻,好味,有不同種類既蛋糕,細細件咁,至啱我呢種怕甜又口痕既女仔!食到一半到,因為我地係用滙豐卡優惠,所以有個雪耳花膠糖水,好味,唔會太甜,值得一提既係,食到咁上下,服務員會問下我地既意見,話睇下有咩需要改善wo,唔錯,有service,服務員都幾用心,值得一讚!
2019-07-29
用餐優惠