上個𝐖𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝約左朋友仔去行街👯‍♀️點知佢突然話要返公司💼跟少少野我就索性去佢公司附近等佢食個晏🍴食完仲可以行埋附近工廈既🛒開倉。餐廳以純白色為主色🤍大部份都係梳化位,坐得舒適🛋黎依到重點❣️一定會落係梳乎厘班戟到🥞不過店員提醒我地,嗌𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐒𝐞𝐭☀會有加配優惠🈹(野飲 • 梳乎厘班戟都有) 真係抵好多呀🤑~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ☀️Lunch Set ($88起)☀️包 是日餐湯 / 是日沙律 • 主菜 𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐒𝐞𝐭加配優惠🈹野飲 (大部份款式都有半價)🈹梳乎厘班戟 (優惠價$68起).▪粟米椰菜花湯 見到有蔬菜碎碎粒。粟米較出🌽.▪ 香煎澳洲特級穀飼肉眼(𝟖安士) 配乾蔥紅酒汁 ($178)揀左五成熟🥩,乾蔥紅酒汁好香,如果多少少仲正🫢配左蕃茄🍅 • 薯角🥔 • 翠玉瓜 • 茄子🍆 • 椰菜花.▪吉士焦糖梳乎厘班戟 (跟𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐒𝐞𝐭 加+$78 • 原價$108)巨巨巨大既厚厚梳乎厘班戟,動動,勁𝐅𝐥𝐮𝐟𝐟𝐲💗勁搖 • 勁𝐅𝐢𝐧𝐠佢都唔會塌🌪梳乎厘班戟食落蛋香味勁濃,口感鬆軟 蓬鬆🤤配埋面既焦糖脆脆層,雙重口感😚
上個𝐖𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝約左朋友仔去行街👯‍♀️
點知佢突然話要返公司💼跟少少野
我就索性去佢公司附近等佢食個晏🍴
食完仲可以行埋附近工廈既🛒開倉。
餐廳以純白色為主色🤍大部份都係梳化位,坐得舒適🛋
黎依到重點❣️一定會落係梳乎厘班戟到🥞
不過店員提醒我地,嗌𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐒𝐞𝐭☀會有加配優惠🈹
(野飲 • 梳乎厘班戟都有) 真係抵好多呀🤑
☀️Lunch Set ($88起)☀️
包 是日餐湯 / 是日沙律 • 主菜
𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐒𝐞𝐭加配優惠
🈹野飲 (大部份款式都有半價)
🈹梳乎厘班戟 (優惠價$68起)
▪粟米椰菜花湯
見到有蔬菜碎碎粒。粟米較出🌽

▪[H] 香煎澳洲特級穀飼肉眼(𝟖安士) 配乾蔥紅酒汁 ($178)
揀左五成熟🥩,乾蔥紅酒汁好香,如果多少少仲正🫢
配左蕃茄🍅 • 薯角🥔 • 翠玉瓜 • 茄子🍆 • 椰菜花
香煎澳洲特級穀飼肉眼(𝟖安士) 配乾蔥紅酒汁
香煎澳洲特級穀飼肉眼(𝟖安士) 配乾蔥紅酒汁

巨巨巨大既厚厚梳乎厘班戟,
動動,勁𝐅𝐥𝐮𝐟𝐟𝐲💗
勁搖 • 勁𝐅𝐢𝐧𝐠佢都唔會塌🌪
梳乎厘班戟食落蛋香味勁濃,口感鬆軟 蓬鬆🤤
配埋面既焦糖脆脆層,雙重口感😚
吉士醬幼滑,唔會太甜。仲加左爆谷點綴🍿
(💁🏻‍♀️如果要後上,記得落單時揀埋。上得通知店員就可以)
吉士焦糖梳乎厘班戟

▪芒果菠蘿沙冰 (跟𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐒𝐞𝐭 加+$24 • 原價$48)
沙冰打得夠碎,飲落菠蘿比較出🍍
面頭仲加左𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦,攪勻更滑😚
芒果菠蘿沙冰

以下係散嗌
▪日式千手茄子 ($58)
雖然係𝟏條茄子🍆份量,但切開左,睇落好大份😳
薄薄脆脆既金黃炸皮層✨好香口,外脆內軟
點住茄汁食好正🥫
日式千手茄子

▪香烤雞中翼 配蜜糖芥末醬 ($65)
𝟓大隻,外皮脆到爆呀,入面有肉汁唔會乾💦
蜜糖芥末沙律醬個種🍯配住食感覺冇咁熱氣。
烤雞中翼 配蜜糖芥末醬

▪(熱) 山政小山園 • 槙之白 宇治抹茶鮮奶 ($48)
有靚靚拉花,好開心。用小山園既抹茶一定夠濃啦🍵
茶粉開得好,飲到尾都唔會有粉粒💚
可轉燕麥奶(加+$5)
山政小山園 • 槙之白 宇治抹茶鮮奶

🔺以上價錢 💁🏻‍♀️需另加𝟏𝟎% 服務費
🔺工廈電話收得唔係太好,餐廳好貼心,有𝐖𝐈𝐅𝐈提供🫶🏻
🔺自己用電話嘟𝐐𝐑 𝐂𝐨𝐝𝐞落單 📲
日式千手茄子