2018-01-27 136 瀏覽
次次經過都要排隊咁濟,到底呢間係咪真係咁正!答案係等半個鐘係值得既,但係多過半個鐘就唔好啦!都未至於好食到要等咁耐!Strawberry pancake $88相信賣相就冇得輸架啦!幾多少女都係為相機食先黎,我都唔例外!haha!!!不過真係唔係得個樣!啲士多啤梨真係好甜!加埋個pancake 超軟棉棉!士多啤梨,pancake ,cream, 雪糕,4樣野一齊放入口!😋😋😋😋😋😋Soufflé Pancake $78 (右下角)呢個製作時間比較長,Pancake係超鬆軟個隻,之前都係日本食過呢隻質感!係一陣風既感覺!食完好似冇食過咁!但加埋糖漿同cream又覺得好正!好想食完再食!可惜只有兩件,同朋友一人一件!真係唔夠喉架!Mocha latte (Hot) $48 (左下角)果然針冇兩頭利,啲pancake太正!杯野杯即刻比下去!太甜啦!同埋唔夠熱,食完Pancake 飲已經凍左,不過佢都拉左個好cute既拉花加分!

Strawberry  Pancake

Strawberry pancake $88

Soufflé Pancake $78 (右下角)

Mocha latte (Hot) $48 (左下角)
Strawberry  Pancake