2023-10-23 24 瀏覽
OMG mamaday係我同厚切都好鐘意嘅餐廳🍽️初初去係因為充滿玩味嘅環境 去過一次就愛上 野食都好好味🤤而且間中又有新菜式 所以每次次都會有啲驚喜唯一要擔心嘅應該係食得太飽😂全部都大大份ꕥ 辣㗎傻豬豬豬頸肉泰式肉碎日式蛋包飯餐牌顯示1隻辣椒嘅辣度🌶️食落辣味都幾突出 不過係惹味嗰種 唔會嗆口 肉碎同豬頸肉份量都好多 而驚喜位係蛋煮得好滑 一啖飯有肉有蛋咁食 好有層次🥄ꕥ 有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵除咗蟹膏蟹肉 仲有蟹籽添🦀難怪係呢度熱門菜式之一 整體味道都好有鮮味 基本上每一啖都有蟹味 撈勻效果都creamy 唔會太稠 扁麵煮得啱啱好 軟硬適中🍝ꕥ 記住,期望越大,失望越大…雞翼完全冇失望 每次嚟都會食雞翼 單骨方便容易食🐥炸粉薄薄地脆卜卜 面頭加啲芥末蜜糖醬 甜甜辣辣好正🤤另外仲有微辣原味/芝士味同避風塘選擇ꕥ 溶唔晒的棉花糖除咗面頭大粒棉花糖 其實仲有啲細粒嘅 呈半溶狀態 店員有提醒要攪勻飲☕️咖啡味同甜味相融和 ꕥ 你今日飲咗益力多柚子沙冰未啊?飲咗啦😆估唔到益力多同柚子都咁夾喎 入面仲有啲柚子肉喺度添 夠誠意✨

唯一要擔心嘅應該係食得太飽😂全部都大大份
ꕥ 辣㗎傻豬豬豬頸肉泰式肉碎日式蛋包飯
ꕥ 有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵
ꕥ 記住,期望越大,失望越大…雞翼
ꕥ 溶唔晒的棉花糖
ꕥ 你今日飲咗益力多柚子沙冰未啊?