2022-09-30 2471 瀏覽
Bakehouse既包食得多今次認真坐底還是第一次呢Memu好吸引 黎幾次都唔會食得曬咁愛burger既我 點捨得唔叫由於個Portion都幾大所以叫一個鹹食一個甜食剛剛好飲品是十年如一日的ᴬᵐᵉʳⁱᶜᵃⁿᵒ和ᴹᵃᵗᶜʰᵃ ˡᵃᵗᵗᵉ𒀮 ᴬⁿᵍᵘˢ ᴮᵉᵉᶠ ᴮʳᵘᵍᵉʳ無唸過連burger都做得咁好 漢堡扒超級厚身 肉味勁濃 而且仲好Juicy 切開睇差不多medium rare都唔覺得生 獨特既既醬汁令成個burger既味道昇華 好好味啊🙊🙊推薦推薦‼️𒀮 ˢᵗʳᵃʷᵇᵉʳʳʸ ᵂᵃᶠᶠˡᵉˢ沒有最好味 只有更好味 當日淨係好想食waffle 見到Menu裏面一個 唸都無唸就叫咗原來咁好味 waffle口感酥脆 面頭鋪滿士多啤梨🍓 中間仲夾住咗吉士醬 雖然邪惡 但唔算好甜好膩 超級好吃 ❣️最後最後還是忍不住叫了招牌sourdough egg tart Yummmm 真的可以encore無限次🫣📍B͟a͟k͟e͟h͟o͟u͟s͟e͟ 灣仔大王東街14號地舖#bakehouse #灣仔美食 #waffles #burger #sharemyfoodin灣仔

Bakehouse既包食得多
今次認真坐底還是第一次呢