通常大家都會覺得打邊爐係好heavy, 但其實唔一定架! 渝味曉宇重慶老火鍋就同生酮飲食達人唐貝詩合作, 聯乘設計左生酮火鍋菜單! 而且仲特別轉左生酮調味料 (生酮雞粉、生酮醬油、生酮糖), 有生酮湯底同埋生酮飲品! 令生酮人士唔會破酮, 食住瘦!!//🦁 生酮鴛鴦湯底養生花膠雞鍋 |花膠都幾多! 仲有滋補蟲草花 有清甜雞味 岩唔食辣既人士~普通辣大紅鍋 |辣得好過癮~ -🦁 美國Prime牛小排|黑豚腩肉2款肉味都好香濃~ 油花好靚!🦁 黑松露墨魚滑|鮮龍躉片香滷豬大腸|牛蛙黑松露味好香! 龍躉片好嫩滑~🦁 海帶麵用海帶整既麵~ 成份主要係纖維, 接近零卡路里! 味道好似粉絲咁~ 好吸湯又夠飽!🦁 青檸梳打|羅漢果茶青檸梳打用左代用糖, 而羅漢果茶係來自天然羅漢果茶糖, 2款都係生酮飲品 唔洗怕肥~🦁 渝味曉宇重慶老火鍋 Xiao Yu Hotpot皇后大道東202號QRE Plaza 6樓

🦁 生酮鴛鴦湯底
普通辣大紅鍋 |辣得好過癮~
🦁 美國Prime牛小排|黑豚腩肉
2款肉味都好香濃~ 油花好靚!

🦁 黑松露墨魚滑|鮮龍躉片
香滷豬大腸|牛蛙
黑松露味好香! 龍躉片好嫩滑~

🦁 海帶麵

🦁 青檸梳打|羅漢果茶