好耐冇去過長洲 果然長洲賓客人數多😹好多人 好彩唔算排咗好耐隊就有位(•ᴥ•)/ 餐廳以白色為主色配上木製餐枱🪵 俾人感覺好chill啱曬放假去😆 去嗰日好天冇落雨 坐戶外好舒服~✻焦糖吉士布丁🍮 ($46)好滑嘟嘟 質感幼滑Creamy 好香吉士味 重點係打卡呃Like一流😽✻咖喱香煎雞肉便當 ($60)因為好肚餓所以叫咗個飯食🤣 正正常常 雞肉同薯仔都好入味 不過有少少辣😗 另外個沙律都好新鮮 好多粟米🌽同芝麻醬:3✻奄列套餐 ($48)可以自選二款配料:例如芝士、咸牛肉、粟米、火腿、煙肉、蘑菇、蕃茄、煙三文魚(加$6)我哋揀咗咸牛肉同煙三文魚 奄列份量比想像中大好多 而且好足料好多餡🥰 另外+$10轉咗牛角包 🥐幾有驚喜好鬆脆!配埋奄列一齊食好好味😋 ✻柚子檸檬梳打🍋🍹($36)佢成枝soda water一齊上埋🤣 配埋柚子蜜同新鮮檸檬非常解渴(*¯︶¯*) 奄列套餐個餐飲我揀咗蜜桃紅茶🍑 凍飲+$3 估唔到都幾好味 甜度適中~

✻焦糖吉士布丁🍮 ($46)
焦糖吉士布丁

✻咖喱香煎雞肉便當 ($60)

✻奄列套餐 ($48)

✻柚子檸檬梳打🍋🍹($36)
焦糖吉士布丁