和風設計💗日式蓋飯自己個bowl自己揀❤️一入店鋪全部木系裝修, 好溫馨舒服嘅感覺~係度靜靜地食個飯傾下計都好寫意~主打嘅bowl都可以自由搭配, 今次黎試下佢個新bowl先~🍽️🅕🅞🅞🅓&🅕🅔🅔 💸♦️牛油果Poke Bowl色彩繽紛🌈滿瀉嘅牛油果🥑蝦仁🦐番茄🍅洋蔥鋪係壽司飯上面🍙~飯同材料之間仲夾有一層濃厚嘅牛油果醬🤩用料絕不馬虎, 誠意十足👍👍牛油果愛好者必食💞 值得一讚嘅係可以揀沙律底/壽司飯底/雙拼❣️♦️炸物拼盤 (6款食物)炸蝦🍤炸雞🐔炸蟹鉗🦀炸芝士🧀炸魚手指🐟薯條🍟, 一次過滿足曬所有願望🥰 新鮮炸出, 熱辣辣卜卜脆, 炸粉有調味, 唔需要點太多醬都好好味🤤♦️三文魚昆布豆腐蜆湯 (跟餐)雖然細細碗, 但裡面好足料, 三文魚粒夠大夠多, 蜆味濃郁, 鮮味十足👍♦️香蕉奶昔夠濃香🍌奶味♦️波子汽水情意結之選💡星期1至5送湯同汽水喔❤️

🍽️🅕🅞🅞🅓&🅕🅔🅔 💸
♦️牛油果Poke Bowl

♦️炸物拼盤 (6款食物)

♦️三文魚昆布豆腐蜆湯 (跟餐)

♦️香蕉奶昔
夠濃香🍌奶味