@kan.teen之前已經食過荳子嘅lunch set 覺得餐廳環境舒服,幾啱帶朋友仔一齊嚟食嘢傾偈!再加上今次去食晚餐發現原來枱上面啲吊燈好啱用嚟影下啲打卡嘢食相👀既然係咁!就同大家分享今次食左啲咩啦!我哋叫左3個主食,分別係:慢煮紅酒牛脷、黑松露什菌意大利飯、黑松露軟殼蟹意大利粉。印象深刻啲嘅係:黑松露軟殼蟹意大利粉,有原隻炸軟殼蟹🦀,不過意粉整體偏淡,黑松露汁同意粉兩個味係分開左 兩者無融入一齊,所以食落無乜味。然後黑松露什菌意大利飯個黑松露汁+啲配料 係同意粉一樣 只不過係轉咗飯咁解 所以食落唔會有咩驚喜~而慢煮紅酒牛脷,只有好淡紅酒味,牛脷係厚切但因為以慢煮方式 所以都容易咬開。跟餐會附送飲品 同埋加多$2x可以有黑松露薯條/洋蔥圈。推薦加黑松露薯條,夠熱夠脆夠薯味。.💸Total: $5xx👅如果以食西餐來講真係平民價,而且係個好啱同朋友仔聚會嘅餐廳,因為好多分店 相信總有一間係你嗰區😆但食物質素就唔好期望太高———@beans_cafe_hk📍荳子 (馬鞍山廣場) (馬鞍山)馬鞍山西沙路608號馬鞍山廣場3樓337號舖#kanteen馬鞍山 #kanteen良心幫襯 #k
@kan.teen

黑松露軟殼蟹意大利粉

黑松露什菌意大利飯

💸Total: $5xx
黑松露薯條

———
@beans_cafe_hk
📍荳子 (馬鞍山廣場) (馬鞍山)
馬鞍山西沙路608號馬鞍山廣場3樓337號舖
#kanteen馬鞍山 #kanteen良心幫襯 #kanteen_cafe #kanteen西餐
黑松露軟殼蟹意大利粉
黑松露什菌意大利飯