餐廳: JOMO Kitchen & Health Hub
資訊:

@kan.teen真係會迷上呢間cafe嘅蛋糕啊😗之前已經係西環分店食過一次🤍對佢印象深刻~今次左嚟到將軍澳分店食🥰呢度空間感大好多 又有得望住個海Chill🌊.👅柚子戚風蛋糕 $52老實講 第一啖食落覺得個味道好似雪芳蛋糕 嘉頓個隻😂但食多幾啖🙀柚子味會浮翻岀黎 清新清新☘️而且仔細咬會食到柚子粒🍊戚風蛋糕體蓬鬆 軟綿綿☁️有回彈有雲朵般的細緻☁️嘻一啲都唔會乾呢!.👅抹茶卷蛋糕 $48相信我 抹茶控一定會愛上🥰甜度+苦澀+回甘。三者配合完美爆多忌廉🤣口感細滑 抹茶味濃🍵容易令人一口接一口🤤一個人吃光光.🧡 @kan.teen 🧡提提你:即使係平日嘅4點去 都要排20分鐘呢~🥲.👄總結唔同口味嘅蛋糕都令人意猶未盡🤤特別推抹茶Roll Cake🥰將軍澳分店環境好Chill🤍有良心嘅蛋糕😆要支持啊💛!———@kan.teen📍JOMO Kitchen & Health Hub (將軍澳)將軍澳澳南海岸唐俊街23號MONTEREY Place 地下G01號舖#kanteen香港 #kanteen將軍澳 #kanteen良心幫襯 #kanteen_cafe #kanteen抹茶控 #kanteen
@kan.teen

👅柚子戚風蛋糕 $52

老實講 第一啖食落
覺得個味道好似雪芳蛋糕 嘉頓個隻😂
但食多幾啖🙀柚子味會浮翻岀黎 清新清新☘️
而且仔細咬會食到柚子粒🍊
戚風蛋糕體蓬鬆 軟綿綿☁️有回彈
有雲朵般的細緻☁️嘻
一啲都唔會乾呢!
👅抹茶卷蛋糕 $48
抹茶卷蛋榚

相信我 抹茶控一定會愛上🥰
甜度+苦澀+回甘。三者配合完美
爆多忌廉🤣口感細滑 抹茶味濃🍵
容易令人一口接一口🤤一個人吃光光
👄總結
———
@kan.teen
#kanteen香港 #kanteen將軍澳 #kanteen良心幫襯 #kanteen_cafe #kanteen抹茶控 #kanteen甜品有第二個胃
抹茶卷蛋榚
  • 抹茶卷蛋糕