The Farmhouse 咖啡廳

最近同男朋友去咗北角Hyatt Centric Hong Kong 嘅The farmhouse食自助餐😋 佢嘅全新☀️夏日海鮮自助餐有龍蝦🦞烤豬鞍🐷 烤安格斯黑牛西冷🥩烤虎蝦🦐即製叻沙湯麵🍜芝士🧀沙律🥗海鮮意粉🍝 串燒🍢酥皮威靈頓牛肉等❣️當然唔少得好豐富嘅甜品🫶🏻 環境好大 窗邊位可以望住好靚嘅海景🌃 而且梳化位坐得好舒服~仲有全新兒童玩樂區同埋兒童之選食物🤹🏻‍♀️😆 亦有汔水同茶任飲🥰夏日海鮮主題自助餐Weekend Dinner Buffet 海鮮/刺身有新鮮龍蝦🦞長腳蟹腳 麵包蟹 蜆 青口 螺 鮮蝦🦐等等 每款海鮮都好新鮮啖啖肉😋 刺身我特別鍾意佢嘅三文魚同油甘魚 好鮮甜同肥美😋!熱葷有烤豬鞍 烤安格斯黑牛西冷 燒肉 海南雞飯 叉燒 蒸魚等等 仲有多款串燒🍢比較特別嘅仲有即叫即製叻沙湯麵🍜同我覺得最好食嘅酥皮威靈頓牛肉配黑松露汁 ❤️❤️ 酥皮好鬆脆 牛肉熟度啱啱好口感腍身重牛味 回本之選😆 另外都有咖哩/龍蝦湯/意粉等等 而且每人都有件奶油芝士焗龍蝦🦞好creamy好正🫶🏻甜品有朱古力貝殼蛋糕 馬卡龍 焦糖泡芙山 麵包布甸 芝士蛋糕 雞蛋仔 聖安度蛋糕等🍰 仲有好大個雪糕轉轉盤有

海鮮/刺身

熱葷

甜品
有朱古力貝殼蛋糕 馬卡龍 焦糖泡芙山 麵包布甸 芝士蛋糕 雞蛋仔 聖安度蛋糕等🍰 仲有好大個雪糕轉轉盤有超多雪糕口味 🍨 例如薑撞奶 椰子🥥 提拉米蘇 黑朱古力🍫 抹茶芝士蛋糕味等等非常吸引💕 而且可以揀好特別嘅黑色雪糕筒🍦🖤

成人:每位港幣688
長者:每位港幣 488
小童:每位港幣 344
(星期一至四)

成人:每位港幣768
長者:每位港幣 538
小童:每位港幣 384
(星期五至日、公眾假期及其前夕)

供應時間:晚上6時至晚上10時

• 龍蝦