Ig:hellofatgirl突然心思思好想食串燒🫣就揀咗呢間燒烤堂真係一試難忘呀😍❤️‍🔥食物種類非常之多 睇到有少少眼花撩亂🤣 基本上每一款食物都好好味!而且餐廳服務都好好😚 絕對係朋友聚會嘅好地方 好推薦大家去試吓😝👏🏻🌟=推薦!!🌟雞皮墨魚滑 $38雞皮入面包住墨魚滑 好特別 而且墨魚滑好爽口彈牙🌟鹽燒原塊雞皮 $22勁脆好香口 食到好香嘅雞油味 而且好大塊🌟焦糖青蘋果鵝肝多士 $78推薦!! 鵝肝好大塊同好厚 好重油香味 燒到外脆內軟😍 另外仲有一片青蘋果 清甜嘅青蘋果味中和左鵝肝嘅油膩 perfect match!! 仲有佢塊多士都好好食 入面有芝士粒好驚喜😍🌟厚牛舌腩 $48好厚好淋! 絕對唔會太韌咬唔到熟嘅程度啱啱好 唔係全熟 一咬開有肉汁滴緊出嚟🤭🌟A4 和牛 $58食落口有種入口即溶嘅感覺😍油脂分佈亦都好好食落口係罪惡嘅感覺🥹🫣▪️汁燒免治雞肉軟骨棒 $38配左隻生雞蛋俾我哋點嚟食 雞肉肉質好淋 入面仲有軟骨粒 增加口感~▪️明太子雞腿肉 $28明太子好多!! 雞腿肉好滑~😗▪️鹽燒雞軟骨$16不過不失 同平時出面食到嘅差唔多▪️開邊雞中翼 (兩隻)$20 燒得好香脆 唔會燒

Ig:hellofatgirl

▪️開邊雞中翼 (兩隻)$20
燒得好香脆 唔會燒得太乾 肉質鮮嫩多汁
呢款只係用咗鹽去調味

▪️燒雞中翼 (兩隻) [蜜糖味/🌟香辣味]$18
燒得好香而且好惹味 外皮好脆🫶🏻我同朋友都鍾意香辣味多啲! 就算食唔到辣嘅朋友(=我)都唔會頂唔順!
燒雞中翼

🌟惹味爽口雞腎 $20
雞腎好爽口 咬落唔會有渣/太韌 口感好好
而且調味好夠 好惹味好香😙😙

🌟和牛法蔥卷 $48
法蔥好香 配合和牛嘅油脂香同牛味 呢個組合我比滿分🥹👏🏻

▪️海苔黑豚肉鵪鶉蛋 $28
好特別嘅配搭 用黑豚肉包住鵪鶉蛋 再用海苔喺上面點綴 味道食落有啲似章魚小丸子🤣🤣

▪️薄切牛舌芯 $28

墨魚鬚好爽口 但係份量好少

▪️芝士燒廣島蠔(兩隻) $48
隻蠔算係新鮮 而且幾厚肉 但係芝士唔係幾夠🥹

🌟焦糖鰻魚芝士玉子燒 $28
賣相好討好~玉子燒入面包住鰻魚 表面有一層焦糖 好香脆🙈好夠熱 而且玉子燒好滑 配埋面頭嘅焦糖 甜甜地好好味😍略嫌鰻魚唔夠大粒🥲

▪️牛油蒜蓉焗金菇 $32
呢個麻麻地 唔係好夠味 而且偏乾🥲🥲食唔到牛油嘅香味 同事都唔夠蒜蓉😔
牛油蒜蓉焗金菇

▪️孜然燒蒜蓉茄子 $36
正常份量 茄子唔會太老 蒜蓉同孜然粉都好多!! 好惹味 食到停唔到口
孜然燒蒜蓉茄子

🌟檸蜜牛油包(兩塊) $20
好味好味😋😋😋好大塊牛油喺面頭~ 一啖咬落去食到好重牛油香味 同事有甜甜嘅檸蜜味 好match 另外個包入面仲有芝士粒😍推薦❤️‍🔥
檸蜜牛油包

🌟明太子燒飯團 $38