放題系劣食?No!!!咁你一定係未食過「極尚大喜屋」拿😋好食🤑抵食😚一定要去食食物嘢飲種類超級多,基本上平時放題有得食嘅都有,平時放題冇得食嘅都有😂好似鵝肝(仲有兩款食法添),海膽,鮑魚(係真鮑魚 唔係仿鮑片呀),質素唔係差嫁💯 嘢飲基本既冷泡茶紙包飲品都有,驚喜嘅係有珍珠奶茶,同埋有梅酒清酒,清酒有凍有熱,佢仲提供埋清酒嘅壺具,可以同朋友碰吓杯,超開心🥳海膽三色撻真心有驚喜,平時食啲海膽都冇咩味,雖然佢望落去有啲細粒,但食落係好有海膽味,同埋佢唔算多飯,可以一食再食,啱晒唔大食嘅你😋加上佢個撻托係用紫菜做成,成個夾起就可以放入口,超貼心嘅設計☺️另外,佢仲有個吞拿魚沙律鮑魚撻都係依個設計👍同埋係成隻鮑魚,食落口又大大嘅滿足感🥰法式紅酒藍莓鵝肝佢係冷盤黎,會連埋刺身一齊上,食落去嘅口感好似食緊藍莓cheese cake咁,嗰個感覺當你食完一粒會停一停,然後再食吓其他嘢,但你食食吓其他嘢又會想再食多一粒😂同埋佢唔會好似cheese cake咁樣會滯住,值得稱讚👍烤金枕頭(期間限定)麻煩榴槤控一定要去食🤤,經過燒嘅榴槤,個皮未算最出色,但如果鍾意食香口嘢嘅,你都會覺得脆卜卜唔錯,我要推介嘅係

海膽三色撻

法式紅酒藍莓鵝肝

烤金枕頭(期間限定)
麻煩榴槤控一定要去食🤤,經過燒嘅榴槤,個皮未算最出色,但如果鍾意食香口嘢嘅,你都會覺得脆卜卜唔錯,我要推介嘅係佢裏面嘅肉,破開咗外皮之後,佢裏面嘅肉經過燒,用香甜軟糯去形容佢唔過分,如果有更加好嘅詞語,麻煩大家教一教我,因為真係好好食呀💯😍

另外,喺嘢食區裏面都有好多唔同嘅嘢食可以拎,有點心,沙律Bar🥗,冷盤同熟食。我最鍾意食佢個黃金蝦🍤唔會好油同鹹👍

整體係評價我會比「優」,價錢方便唔算貴,HKD308/一位加一。同埋有好多分店,總有一間喺你身邊,你唔係唔去食呀?😌