2022-03-31 380 瀏覽
午餐之後行過路德圍,天朗氣清,陽光普照記得之前睇過一篇介紹提及RealT嘅芋圓芋泥鮮奶🧋喜歡食芋頭嘅我當然唔可以錯過😋✨芋圓芋泥牛奶 $32固定冰度同埋size,甜度可以自行挑選。平時習慣飲少甜,所以今次都唔例外。少甜飲落味道合適,唔會太甜,亦可以突出到材料嘅原味。材料比例剛剛好,飲落去每啖都有齊芋泥、芋圓、牛奶。芋泥味道濃郁,口感綿滑;芋圓都好香芋頭味,口感煙韌彈牙;牛奶幼滑香濃🥛 夾埋一齊飲味道豐富,有驚喜😋🔍整體感覺:路德圍出名美食多,而家地點近地鐵站,夠哂方便👍🏻 因為時間尚早,去到冇人排隊,所以好快就完成🕐 無論外表定內在都好吸引🤤 一睇到杯野飲已經好喜歡,每樣材料都一層層放,層次分明,顏色好靚💜 之後要再試埋其他飲品睇吓係咪都係咁出色先😆
午餐之後行過路德圍,天朗氣清,陽光普照

芋圓芋泥牛奶

✨芋圓芋泥牛奶 $32