餐廳: 渝痴漁醉
資訊:

Ig:hellofatgirl 呢間餐廳真係好抵食呀✨✨18:00前埋單 每人只係$88就可以食到雞煲或者烤魚放題 18:00後離座都係每人$128!! 而且免加一呀任食90分鐘 嘢飲火鍋配料同埋小食任拎👅放題一共有五款選擇🔹皇牌烤魚(老壇酸菜魚味/秘製麻辣味)🔹招牌雞煲(麻辣雞煲/香辣啤酒雞)🔹胡椒豬肚雞煲🔹藥膳雞煲🔹滋潤雞煲正常係雞煲烤魚二選一 但係如果四個人或以上就可以兩樣叫曬🫶🏻🐔招牌雞煲(麻辣)我哋嗌咗小辣 我唔係食得好辣 但係我覺得個味道啱啱好😍食到麻辣嘅惹味 但係又唔會辣到食唔到😝好鍾意佢嘅調味 食落好香好惹味 而且醬汁越煮越濃稠 每一舊雞件都被醬汁包住😻 雞肉嘅肉質鮮嫩多汁 份量係半隻雞左右 🍲火鍋配料選擇比平時嘅少一啲 但係都夠食 我想食嘅基本上呢度都有🙈 丸類🍡(牛丸 芝士丸龍蝦丸墨魚丸海膽丸等等)肉類🥩( 肥牛 腩肉 雞件)海鮮🦐(魷魚 蝦)蔬菜🥬(娃娃菜 生菜 薯仔 芋頭)仲有芝士年糕 腸仔 豬紅 蟹柳等等🌟特別推薦牛丸 芝士魚蛋 芝士年糕 同寬粉!!!🌟牛丸係靚嗰款 一咬落去肉汁流晒出嚟😻 芝士年糕唔係好多地方有 咬落去煙韌 芝士流心紅薯寬粉吸晒湯汁 非常入
Ig:hellofatgirl
18:00後離座都係每人$128!! 而且免加一呀
任食90分鐘 嘢飲火鍋配料同埋小食任拎👅

放題一共有五款選擇
🔹皇牌烤魚(老壇酸菜魚味/秘製麻辣味)
🔹招牌雞煲(麻辣雞煲/香辣啤酒雞)
🔹胡椒豬肚雞煲
🔹藥膳雞煲
🔹滋潤雞煲

🐔招牌雞煲(麻辣)

🍲火鍋配料
選擇比平時嘅少一啲 但係都夠食 我想食嘅基本上呢度都有🙈
海鮮🦐(魷魚 蝦)
蔬菜🥬(娃娃菜 生菜 薯仔 芋頭)
仲有芝士年糕 腸仔 豬紅 蟹柳等等
🌟特別推薦牛丸 芝士魚蛋 芝士年糕 同寬粉!!!🌟
紅薯寬粉吸晒湯汁 非常入味😍
火鍋配料

🍢小食
我哋去嗰陣得兩款揀 分別係炸雞粒同炸魚餅
炸雞粒好味😍食落辣辣地 炸得好香脆可口 朋友話有啲似巴辣雞粒嘅味道🤣 炸魚餅調味好好 但係可惜我哋拎嘅時候已經凍咗 熱食嘅話一定好好味🥹

總結~
雞煲嘅味道好惹味 好濃味 雞肉都好鮮嫩 火鍋配料嘅選擇都足夠 呢個價錢來講絕對係非常抵食👅性價比高🫶🏻 好適合一大班朋友一齊過嚟食

好味指數 8/10
抵食指數 10/10
推介指數 9/10
回頭指數 9/10

📍渝痴漁醉 (銅鑼灣)
銅鑼灣記利佐治街1號金百利廣場8樓R1號舖
火鍋配料