天氣凍又想食日本嘢又想暖笠笠,宜家田中寿司推出嘅名古屋赤味噌鍋套餐就啱晒☺️ 份量充足,有齊前菜、壽司、鍋物、甜品,而且鍋物嘅豚肉,日本年糕,野菜有得無限追加,一定夠飽😌名古屋赤味噌鍋 二人前|$𝟓𝟖𝟖✦ 主食:田中血合本鮪三貫盛(赤身・中拖羅・大拖羅各𝟐件)胡麻豆腐沙律日替串燒𝟒本紅豆鯛魚燒係等緊鍋物熱嘅時候,首先為我地送上田中血合,係魚骨周圍側線皮下嘅肉,我都係第一次就咁食!成個套餐最期待當然係本鮪三貫盛,有齊肥中瘦😋 ✦ 鍋物:牛腸・腐皮・自家制雞丸・米飯・雞蛋・芝士(無限追加:豚肉、日本年糕、野菜)首先食咗配菜牛腸、腐皮、自家制雞丸先,再加入可以無限追加嘅豚肉、日本年糕、野菜😙 食到咁上下,將米飯倒入鍋中,再加入雞蛋同芝士拌勻,超邪惡🫣 赤味噌鍋湯底相當濃郁~額外追加:✦ 拖羅鉄火卷|$𝟓𝟖✦ 和牛|$𝟒𝟖✦ 鰈魚裙邊|$𝟐𝟐💬 𝐎𝐯𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥:環境幾闊落舒服~ 二人前啱晒懶人樣樣有啲唔洗諗🤪 二人餐份量足夠,食埋湯飯都好飽!胃食可以再追加佢日常menu嘅壽司,都幾多選擇😉

名古屋赤味噌鍋 二人前|$𝟓𝟖𝟖

✦ 主食:
田中血合
本鮪三貫盛(赤身・中拖羅・大拖羅各𝟐件)
胡麻豆腐沙律
日替串燒𝟒本
紅豆鯛魚燒

✦ 鍋物:
牛腸・腐皮・自家制雞丸・米飯・雞蛋・芝士
(無限追加:豚肉、日本年糕、野菜)

額外追加:
✦ 拖羅鉄火卷|$𝟓𝟖