喺銅鑼灣新開嘅Omakase,午市有2個級別:$580 / $780 除壽司外亦包括前菜、湯、甜品~我食呢但係$580,壽司飯已帶醬汁及輕微Wasabi,所有味道都剛剛好,保留到魚生嘅鮮味,無論魚生、前菜等都好出色及有質素!而且餐廳乾淨衛生,服務殷勤,整個用餐體驗好好☺️🔹蒸蛋:魚籽、瑤柱絲、金菇絲帶子肉係底,味道非常鮮甜!🔹壽司:- 左口魚- 深海池魚- 油甘魚- 金目鯛❤️- 細池魚- 中Toro❤️油脂嘅香味!- 大Toro❤️油脂香味好濃,入口就溶化!- 赤身- 白海膽❤️好鮮甜,上面嘅鹽花令海膽甜度提升!- 醋點沙甸魚❤️微咸香,好香沙甸魚油味!- 牡丹蝦❤️會灑上青檸汁,上面係蝦膏!- 鰈魚❤️入口即溶🥰油份充足!- 三文魚籽❤️ 灑上柚子皮提升味道,三文魚籽好新鮮,咸香帶甜,粒粒都卟卟脆!- 中Toro捲❤️仲有包住蘿蔔,油脂好香🥰🔹味噌湯:有柚子皮、菇、海帶🔹柚子雪葩⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯味道: 9/10服務: 9/10環境: 9/10CP值: 8/10推介值:8/10⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⊃✎⁾⁾喜歡呢個Post可給予”心心”以作鼓勵( ´͈ ᗨ `͈ )◞‎♡⃛⋯⋯⋯⋯⋯

而且餐廳乾淨衛生,服務殷勤,整個用餐體驗好好☺️

🔹蒸蛋:魚籽、瑤柱絲、金菇絲帶子肉係底,味道非常鮮甜!

🔹壽司
- 左口魚
- 深海池魚
- 油甘魚
- 金目鯛❤️
- 細池魚
- 中Toro❤️油脂嘅香味!
- 大Toro❤️油脂香味好濃,入口就溶化!
- 赤身
- 白海膽❤️好鮮甜,上面嘅鹽花令海膽甜度提升!
- 醋點沙甸魚❤️微咸香,好香沙甸魚油味!
- 牡丹蝦❤️會灑上青檸汁,上面係蝦膏!
- 鰈魚❤️入口即溶🥰油份充足!

- 中Toro捲❤️仲有包住蘿蔔,油脂好香🥰

🔹味噌湯:有柚子皮、菇、海帶

🔹柚子雪葩

味道: 9/10