2023-06-19 113 瀏覽
皇天不負捐窿人🐽肯捐窿捐罅實有好西食⛰呢間要入到去綿登徑街尾先見到嘅西餐真係用心製作基本上唔會食到求其馬虎野其實我張相擺少左兩個前菜沙律一個係牛油果🥑帶子沙律一個係芝士taco都真係大大粒帶子🦪同滿滿嘅芝士🧀舒舒服服😌🥩腸s雖然佢只係一堆腸但係佢揀呢啲真係係有肉香肉汁嘅腸特別食得爽 🥩牛扒冇記錯佢就係老饕肉嚟熟得啱啱好又juicy又好食🥩大牛扒呢個係肉眼扒佢juicy得嚟個肉香同油香都掌握得好唔錯 🥩雞翼 外脆內軟香口少少辣開胃啱啱好 🥩意粉 佢就係一個唔馬虎勁足料勁多煙肉勁多芝士個麵底都 al dante 嘅卡邦尼意粉,食落去就係😂舒舒服服gur 到不得了嗰款🍝 肥仔指數:🐒🐒🐒🐒🐒/5🐒滿分 #foodiehk #food #美食 #美食家 #肥仔覓食 #食物 #hongkong #hkig #Instagram #食家 #食評 #香港 #香港人 #hker #hkfoodie #delicious #foodblogger #bricklanegallery #steak #ribeyecap #ribeye #carbonara #hamburger #sausage #nac
皇天不負捐窿人🐽

🥩雞翼
外脆內軟香口少少辣開胃啱啱好

🥩意粉

肥仔指數:🐒🐒🐒🐒🐒/5🐒滿分

#foodiehk #food #美食 #美食家 #肥仔覓食 #食物 #hongkong #hkig #Instagram #食家 #食評 #香港 #香港人 #hker #hkfoodie #delicious #foodblogger #bricklanegallery #steak #ribeyecap #ribeye #carbonara #hamburger #sausage #nacho #scallop #parmaham #pasta #西餐 #意粉