難得放低個女出去拍拖, 緊係要周圍搵好野食啦! 富多來附近有好多特色小店, 地下就有一間賣可麗餅嘅小店, 中入去睇下有咩食先!...原來有幾十款鹹甜可麗餅選擇🫣我全部都想要喎! 最後揀左Signature嘅抹茶紅豆白玉🫡最估唔到係原來個可麗餅皮都加左抹茶🍵唔係用原味餅底🫓加埋紅豆🫘抹茶醬🍵餅乾🍪白玉, 真係好yummy🎊另外仲加左一塊菠蘿乾, 酸酸甜甜咁好得意🍍...另外仲叫左個粒粒芒果冰茶🥭真係有新鮮果肉係入面😍完全估佢唔到, 唔係普通溝啲糖水俾你架喎!!!...°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°3 CREPEs @3_crepes_hk📍大角咀博學里3號富多來商場一期地下1號舖☎️46784130

3 CREPEs @3_crepes_hk
📍大角咀博學里3號富多來商場一期地下1號舖