七彩斑斕嘅燈籠做裝飾🏮,再加集齊”搶fo紅色”,”明亮黃色”,”個性綠色”,”繽紛花色” 嘅打卡繪畫墻,總有一樣擊中你心!快d同我一齊飛轉越南會安打卡啦😘!🍽️🅕🅞🅞🅓&🅕🅔🅔 💸 ♦️雙牛涼拌越南小楊桃(少辣)– $82配上星星狀嘅酸媚媚楊桃片,為濃醬燜出嘅牛筋牛腩,帶出一抹清新💚,兩者衝擊🤩出令人停不下口的滋味!再配上由卜蔔脆蝦片,口感更加開胃豐富😍!♦️香茅豬肉撈檬 – $102微脆的豬肉縈繞著濃濃的香茅味🥳,搭配網紙春捲,外皮更加香脆,但內裡肉質又彈牙油潤🤤!拌上越南美食必備的酸甜辣汁撈檬,再望一望🏮,真係好似身處越南甘🥺。♦️lua招牌粉包炸兩(6件) – $48👍熱辣辣出爐,全場vip,外面粉皮軟糯,裡面超脆!♦️班蘭布甸法包配自家製椰子雪糕 – $82唔洗排長隊,就可以食到網紅甜品「法式布丁🍮🥖」!滑溜布丁同香脆法包碰撞意想不到的火花😱!班蘭的清新香甜令成個甜品升華到不膩不濟💚!最後食返啖濃厚🥥🍦完美句號!♦️凍越南百分百甘蔗汁配柑桔-$42清甜蔗香混入酸爽桔汁,超解暑,飲完人都冇甘燥底熱氣🤣記得篤爛杯底嘅柑橘喔!💁 🅢🅔🅡🅥🅘🅒🅔 🛎一開始冇露台位坐,小小失望坐室內,過左一陣露台有

🍽️🅕🅞🅞🅓&🅕🅔🅔 💸

♦️雙牛涼拌越南小楊桃(少辣)– $82

♦️香茅豬肉撈檬 – $102

♦️lua招牌粉包炸兩(6件) – $48

👍熱辣辣出爐,全場vip,外面粉皮軟糯,裡面超脆!

♦️班蘭布甸法包配自家製椰子雪糕 – $82

♦️凍越南百分百甘蔗汁配柑桔-$42

💁 🅢🅔🅡🅥🅘🅒🅔 🛎
一開始冇露台位坐,小小失望坐室內,過左一陣露台有位空出黎,侍應即刻幫我地轉出去露台,超friendly🥺。上菜時亦有介紹下,提下我地可以點樣食好啲☺️好貼心喔❤️
雙牛涼拌越南小楊桃
香茅豬肉撈檬