2021-02-18 908 瀏覽
Shake Shack 呢個係炸菇芝士漢堡🍔都係全部之中最鍾意的!樣貌平平,冇諗到驚喜到我😋 總的來說,香~酥~脆~ 炸菇嘅汁水都好飽滿連帶芝士拉絲一口一個滿足。Double Smoke Shack雙層漢堡扒加上芝士一口咬下去很是滿足,但我覺得漢堡扒做到有啲乾左小小顯得有啲柴,如果可以再濕嫩一啲個口感會更好!不過整體黎講係ok嘅,冇咩驚喜。Cheese Fries鍾意食芝士嘅我個人就覺得薯條都只係中規中矩,可能唔係即炸嘅所以唔夠脆稍微遜色了點,但食落入唔會有油膩感。🥤Cranberry Lemonade酸酸甜甜很是開胃😋不過我嘅朋友就覺得杯嘢飲有啲酸。店舖分為室內室外,可自選揀位。我就鍾意係室外,可以睇到個大海景吹下風都幾舒服。另外所有醬料都係半自助嘅,好方便。總的來說推薦指數⭐️⭐️⭐️⭐️

Shake Shack

Double Smoke Shack

Cheese Fries

🥤Cranberry Lemonade
酸酸甜甜很是開胃😋不過我嘅朋友就覺得杯嘢飲有啲酸。

2021-01-25