👨🏻‍🍳Comfy by Chef's Stage (東廣場) (觀塘)📍觀塘成業街7號東廣場地下G25-31 & G59號舖 「少有份量多又好食既cafe🤤」 星期六1500,估吾到呢個時間仲咁多人食🙈兩邊都幾乎滿座。 👍🏻🍽️日式吉列豬扒明太子意大利飯 $138套餐加 $58 (👍🏻🍽️黑松露薯條)套餐加 $38 (👍🏻🍽️伯爵茶焦糖燉蛋) $138有咁大份日式吉列豬扒明太子意大利飯,勁抵食🥹酥脆豬扒好夠味,肉質吾算嫩,但系都吾錯😆仲有超濃明太子risotto🤤粒粒飯香 黑松露薯條,本身滿滿黑松露碎碎,再配上黑松露醬🤤簡直系黑松露迷大愛😆而且薯條食左好耐都吾會腍左,仲好脆口,外脆內軟架👍🏻 伯爵茶焦糖燉蛋必點‼️‼️脆卜卜焦糖面,配上只有微甜但極重伯爵茶味既燉蛋😻系暫時食過最好食的焦糖燉蛋😋焦糖薄脆、燉蛋軟滑,世一🫶🏻仲要士多啤梨、藍莓都好甜!! 🍽️冬陰功軟殼蟹意大利飯 $128冬陰功微微辣好惹味,不過軟殼蟹有陣油溢味,差左小小🙈 👍🏻☕️熱鐵觀音茶鮮奶 $42甜度系我最愛🤤好似matcha latte,獨欠鐵觀音茶音不太出🙈不過都好好飲😝仲有靚靚拉花 staff超nice!!甜品可以選擇後上
📍觀塘成業街7號東廣場地下G25-31 & G59號舖

「少有份量多又好食既cafe🤤」

星期六1500,
估吾到呢個時間仲咁多人食🙈
兩邊都幾乎滿座。

👍🏻🍽️日式吉列豬扒明太子意大利飯 $138
套餐加 $58 (👍🏻🍽️黑松露薯條)
套餐加 $38 (👍🏻🍽️伯爵茶焦糖燉蛋)

$138有咁大份日式吉列豬扒明太子意大利飯,勁抵食🥹
酥脆豬扒好夠味,肉質吾算嫩,但系都吾錯😆
仲有超濃明太子risotto🤤粒粒飯香
黑松露薯條

黑松露薯條,本身滿滿黑松露碎碎,
再配上黑松露醬🤤
簡直系黑松露迷大愛😆
而且薯條食左好耐都吾會腍左,仲好脆口,
外脆內軟架👍🏻
伯爵茶焦糖燉蛋

伯爵茶焦糖燉蛋必點‼️‼️
脆卜卜焦糖面,
配上只有微甜但極重伯爵茶味既燉蛋😻
系暫時食過最好食的焦糖燉蛋😋
焦糖薄脆、燉蛋軟滑,世一🫶🏻
仲要士多啤梨、藍莓都好甜!!
冬陰功軟殼蟹意大利飯

🍽️冬陰功軟殼蟹意大利飯 $128
冬陰功微微辣好惹味,
不過軟殼蟹有陣油溢味,差左小小🙈

👍🏻☕️熱鐵觀音茶鮮奶 $42
甜度系我最愛🤤
好似matcha latte,
獨欠鐵觀音茶音不太出🙈
不過都好好飲😝仲有靚靚拉花

staff超nice!!
甜品可以選擇後上👍🏻
吾知點解知道我地想去toliet,行出去個陣,提我地拎鎖匙🙈🫶🏻

#comfy #comfybychefsstage #hkcafe #香港cafe關注組 #伯爵茶焦糖燉蛋
伯爵茶焦糖燉蛋