嘉多利嘅法式布甸不嬲都好岀名,但又好難買到🥺大家都唔需要太失望,因為麵包🥖都一樣好岀色!✨#小胖遊油麻地🐠—————————————————🔹任選2個小貝果🥯 $15 你無睇錯真係$15就有2個Bagel仔😆又平又滿足到貪心小鬼可以試唔同味2款貝果質感比較港式,少少chewy但不使好花牙力去咬🤣▪️抹茶紅豆貝果抹茶🍵味比較淡,但入面嘅Cream Cheese同軟綿綿紅豆超好食😋整體十分balance唔會甜得滯,而且個樣好可愛💚▪️芋泥肉鬆貝果呢個好有驚喜😍外面滿滿芝麻勁香,有啲似中式酒樓酥點香口,入面肉鬆同芋泥比例一半一半,💜芋泥好滑配合肉鬆真係無得輸!(私心比較喜歡這個🤫).🔹咖啡鬆餅 $8本身好大期望,反而覺得普通🧐外似曲奇,內就係好結實嘅包,無好鬆軟感覺,但中意咖啡☕️香甜味啱晒肚餓朋友/麵粉控,好飽好飽🤰🏻—————————————————🧜🏻‍口水度:🌕🌕🌕🌕🌗🤑CP值💰:🌕🌕🌕🌕🌕🧚🏻‍打卡值:🌕🌕🌕🌘🌑🥰舒適度:🌕🌕🌗🌑🌑👅再食指數:🌕🌕🌕🌕🌕.♟Overall♟小小🥯大大快樂,真係太吸引要買完即刻食!🤤價錢咁平又高質,食完想再買多幾個俾屋企人,點知麵包舖又塞滿晒人😱証明真係好
#小胖遊油麻地🐠
—————————————————

🔹任選2個小貝果🥯 $15
2款貝果質感比較港式,少少chewy但不使好花牙力去咬🤣
▪️抹茶紅豆貝果

▪️芋泥肉鬆貝果

🔹咖啡鬆餅 $8
本身好大期望,反而覺得普通🧐
啱晒肚餓朋友/麵粉控,好飽好飽🤰🏻
咖啡鬆餅

—————————————————
🧜🏻‍口水度:🌕🌕🌕🌕🌗
🤑CP值💰:🌕🌕🌕🌕🌕
🧚🏻‍打卡值:🌕🌕🌕🌘🌑
🥰舒適度:🌕🌕🌗🌑🌑
👅再食指數:🌕🌕🌕🌕🌕
♟Overall♟
小小🥯大大快樂,真係太吸引要買完即刻食!🤤價錢咁平又高質,食完想再買多幾個俾屋企人,點知麵包舖又塞滿晒人😱証明真係好受歡迎!