2020-05-21 163 瀏覽
《🍽懷舊復古小店》 一入到去 @oldishhk 環境好有特色好舒服,好多好懷舊既英倫風佈置🎞好有特色最值得一讚嘅地方係佢哋餐廳嘅服務真係好細心❤️會主動問食物質素同埋好有笑容,仲會推薦甜品Oldish Chicken wing🍽一上菜就係小食雞翼,每隻都好肥美,,由於顏色紅紅地,我初頭以為係辣的,但完全不辣😳反而係酸酸地超開胃,仲有黑醋汁既沙律菜,好Fresh呀Seafood Risotto🍽賣相好靚又好多口感既一款Risotto,除左海鮮好新鮮之外,飯粒口感好好,而且好有番茄味,仲有d cheese👍🏻👍🏻 好味呀Four cheese burger🍽我一向對 🍔 Burger情有獨鍾❤️❤️所以order 咗呢款,仲超有驚喜😳😳賣相好特別,有一塊係中間大芝士薄脆,咬落去食到好多口感😋😋份牛肉超 juicy ,因為係超厚架👍🏻 而且仲有提子干係入面,味道超夾呢間#oldishhkfood 餐廳好岩談心拍拖去既好地方呀😌 好推薦一班朋友或者係情侶去呢💕 好可惜太飽既關係,個胃無位再Tiramisu ,下次要去食呀地址:上環東街53號地舖#復古餐廳 #美食推薦
《🍽懷舊復古小店》

Oldish Chicken wing🍽
Oldish  chicken  wings

Seafood Risotto🍽
Seafood  risotto

Four cheese burger🍽
Seafood  risotto  &  four  cheese  🍔

我一向對 🍔 Burger情有獨鍾❤️❤️
所以order 咗呢款,仲超有驚喜😳😳
賣相好特別,有一塊係中間大芝士薄脆,咬落去食到好多口感😋😋

份牛肉超 juicy ,因為係超厚架👍🏻
而且仲有提子干係入面,味道超夾

地址:上環東街53號地舖

#復古餐廳 #美食推薦