餐廳: 泰基隆
資訊:

《🌟基隆街上黃金三寶—💁🏻‍♀️泰基隆篇》******************************去到深水埗,想見識下蕃茄師兄啦,果然女長龍!再見到蘇媽蘇媽都係爆人龍~ 於是乎就去試依間先~好彩早兩步,坐低無耐又爆人龍******************************- 青木瓜沙律🥗,好食,但都幾辣下,食到爆哂汗!- 生菜🥬包豬肉,好正! 香料令成碟肉碎都勁香,生菜夠新鮮,好食!👍- 青咖喱雞🐓配薄餅,薄餅好好食!同埋個咖喱勁香椰汁🥥~巧正!- 炒金邊粉,夠鑊氣🔥,的確正!- 最後我地太飽,就打包左個🥭芒果糯米飯返去食~甜品水準都不錯,絕對值得食多次!
《🌟基隆街上黃金三寶—💁🏻‍♀️泰基隆篇》
好彩早兩步,坐低無耐又爆人龍
- 青木瓜沙律🥗,好食,但都幾辣下,食到爆哂汗!
- 炒金邊粉,夠鑊氣🔥,的確正!
生菜包
木瓜沙律