2022-08-17 23 瀏覽
今次呢間cafe,鍾意Tiramisu 既人一定唔可以錯過!Oldish Tiramisu ($7️⃣8️⃣)呢個Tiramisu 真係驚艷到我同我個friend,放入口嗰下忍唔住哇出聲,因為真係超級好食🥹,一定要試呢個!佢外形就係一個冬甩咁,拎上嚟嗰陣時覺得個樣有啲普通,但係當你淋晒啲咖啡上去之後就變得好吸引😍!佢外層係雪糕,入面係蛋糕,蛋糕唔會過份濕潤,啱啱好😚。佢既咖啡好nutty好香,唔酸,淋喺啲雪糕面一齊食口感好正🥹,必試!全隻燒春雞配薯條($2️⃣3️⃣8️⃣)呢個份量十足,除咗有燒春雞,仲有薯條、沙律同埋哈密瓜!佢將啲雞已經切好一件件,食嗰時好方便。春雞肉質鮮嫩,點燒烤醬食啱啱好。薯條就外皮好脆,仲包住薯蓉。而且佢仲配搭埋沙律菜同埋哈密瓜,成個餐好豐富!冬蔭公海鮮意粉($1️⃣6️⃣8️⃣)我個人幾中意佢個調味,少少辣,又唔會過酸,醬汁濃稠度啱啱好可以掛汁。佢配咗蝦、蜆、青口同埋魷魚,都幾多料,值得試下。今餐最重要係Tiramisu俾到驚喜我哋!真係覺得好surprised!我一定會為咗個tiramisu返去架,強烈推薦大家要試,一定唔會令你失望!

Oldish Tiramisu ($7️⃣8️⃣)

全隻燒春雞配薯條($2️⃣3️⃣8️⃣)

冬蔭公海鮮意粉($1️⃣6️⃣8️⃣)