一排冇黎食Amaroni’s 😝突然超掛住個Tiramisu 🍰記得以前每逢有朋友生日都會黎到呢度慶祝🤗每次侍應仲會走埋嚟同生日嘅朋友唱生日歌感覺真係好親切🥰今日都唔例外🤓呢間分店裝修好靚😍食物選擇亦非常多🤔但咩都想試下既我地就Join左新推出左ALL YOU CAN EAT意粉🍝及pizza🍕 只要點選一個主菜「午餐+ $70」「晚餐+ $90」就可以喺每日精選口味當中任點任食🙌總有一款啱我哋嘅口味👍🙌前菜我最鍾意嘅白酒汁焗青口🥰 $158 呢度前菜可算是我既西餐首選🤣意大利白酒配上西蘭花🥦紅椒煮出來更有層次😬青口海水味直入味蕾🙆‍♀️送酒一流🤗🍽 主菜石榴陳醋烤豬排骨 $208食肉獸表示大滿足的厚肉超juicy烤豬排骨🤗排骨用上果醬醃製過肉質仲keep到好嫩滑😉唔會好似別家弄到太乾👍石榴陳醋酸尾尾完全中和左豬肉既肥膩感覺🥰任食方面我地都嗌左兩Round😂白汁意大利芝士煙肉意粉🍝大大碟以濃烈既芝士🤤包住左啲意粉以中間熱力令芝士溶入每條意粉當中🧀 滿碟的煙肉碎及芝士完全包住d意大利粉真係芝香味十足😜濃汁🐂肉粒意大利通粉中間超多芝士醉下面有特濃蕃茄汁鮮牛肉碎醃到幾入味🤤意大利坑紋通心粉軟

🙌前菜

🍽 主菜
石榴陳醋烤豬排骨 $208

任食方面我地都嗌左兩Round😂

白汁意大利芝士煙肉意粉🍝

濃汁🐂肉粒意大利通粉
中間超多芝士醉下面有特濃蕃茄汁鮮牛肉碎醃到幾入味🤤意大利坑紋通心粉軟硬適中而且夠哂掛汁索味😬成碟食左一半已經好飽好飽🤗

🍤清炒鮮蝦意粉🍝
本來已經好飽🙈但我真係好想試吓呢個清炒鮮🍤意粉,所以就叫店員整二人份量比我地試下🤤”呢碟意粉真係超驚喜😍炒到非常香辣配埋香菇一齊食真係有啲唔夠喉😂

🍕黑松露醬配意菇薄餅
新鮮焗出嚟嘅薄餅🍕面頭有一層溶掉既芝士痴住咗啲意大利蘑菇及火箭菜☺️黑松露醬嘅味道同時湧現出來👍👍

🍰最後點少得生日蛋糕Tiramisu🍰
呢個tiramisu唔算好濕潤🙌不過忌廉超級軟滑🤪食落仲非常香濃既咖啡同酒味😍我地女人第二個胃就咁裝左呢個蛋糕落去了😜

飲品方面我地叫左玫瑰🌹花茶同手工啤IPA🍻

玫瑰🌹花茶清香撲鼻☺️飲落幾舒服😌