2023-04-14 987 瀏覽
之前經過呢度已經好想試吓佢嘅小食糕點,糕點選擇十分多,而每一款糕點都係我好少見嘅印尼糕點,點知一食就上癮!完全值得消耗卡路里!——————斑斕椰糖糕點 HKD10呢個斑斕椰糖糕點真係冇得輸!以呢個價錢食到呢個質素,仲要喺銅鑼灣呢個地段!真係開心到飛起!斑斕味香,完全食得出新鮮斑斕嘅味道,椰糖亦都十分正宗,完全係驚喜之作!糯米雞 HKD10冇錯,佢的確係叫糯米雞!但係好食過香港嘅糯米雞好多!糯米軟糯,口感非常開心,唔會過硬!超欣賞!而且內餡係印尼香料醃製嘅雞絲肉,成個配搭真係10分完美!完全想像唔到係咁好食!佢算係一種鹹點,所以如果午餐食兩個真係會飽!——————評價:誠意之作銅鑼灣印尼出色小店性價比極高推介指數:❤️❤️❤️❤️❤️(五個心心為滿分)

——————

誠意之作
銅鑼灣印尼出色小店
性價比極高

推介指數:❤️❤️❤️❤️❤️
(五個心心為滿分)