2024-02-28 43 瀏覽
💖La Famille (屯門)✨屯門屯順街1號屯門市廣場1期1樓Kiosk 6〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️有follow開我嘅大家一直都知道其實我係好鍾意食甜嘢!尤其是係蛋糕❤️🫶🏻每一年嘅生日都會食到起碼10個😂不過人大咗為咗健康着想其實都唔應該咁樣食嘅🫠但係冇理由一次過就戒晒咁慘㗎嘛!所以今年生日我就買La Famille 😆貪佢細細個好迷你,仲有好多款口味🥰-英國伯爵茶☕️ $60伯爵茶本身嘅茶底已經好香,作為飯後甜品就最適合不過👍🏻中間嘅鮮忌廉又香又滑😍-香濃開心果💚 $70擁有脆皮朱古力嘅外表同埋中間嘅開心果脆脆粒😽,食落就更加有口感🙌🏻雖然有朱古力包住但係一啲都唔算甜🤫-法國玫瑰🌹 $60 平時市面上好難買到玫瑰味嘅蛋糕🥲,作為玫瑰fans嘅我一直都好想試吓呢個口味嘅蛋糕,我覺得佢相對上平時嘅蛋糕比較清甜🥰-泰式奶茶🧋 $60食勻晒咁多隻味就覺得泰式奶茶係最濃味,個口腔香到真係好似飲緊泰奶咁😌想繼續睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoodie如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩

💖La Famille (屯門)
✨屯門屯順街1號屯門市廣場1期1樓Kiosk 6

-英國伯爵茶☕️ $60

-香濃開心果💚 $70

-法國玫瑰🌹 $60

-泰式奶茶🧋 $60

如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩
2024-02-27
8 分鐘 (外賣自取)
生日
  • 法國玫瑰🌹