天氣突然轉涼,又想打邊爐。睇返啲相突然好掛住呢間616。算係近年我覺得質素非常好嘅火鍋店!尤其是鍾意食牛,佢真係有好多特別部位俾你揀,不過我係幾個月之前食(因為之前冇晚市,成日都要係屋企打),好多款牛都好好味,但係唔係太記得邊樣打邊樣。不過我好記得個「青花椒湯底」🍲,食咗兩次都係食佢,因為真係比較特別,同出邊麻辣唔同,好香但又帶辣味,又唔會遮蓋左牛肉嘅鮮味🤤牛肉方面滑尾龍好特別,佢會有一隻生雞蛋喺上邊,撈埋牛肉再淥黎食,超級滑,咁當然因為加咗蛋,質感10分,但牛肉味就冇其他咁濃。另外牛朴肉同牛駝峰係必食!試咗好多款,水準都好平均好好,同埋每樣都係幾十蚊,可以試好多款!佢哋嘅服務都好好,員工好有禮貌👍🏻

佢哋嘅服務都好好,員工好有禮貌👍🏻